Ön nincs bejelentkezve - Kérjük, jelentkezzen be az árak megtekintéséhez

Welkom bij De Kracht van Merken

De Kracht van Merken verkoopt stijlvolle en luxe business gifts | relatiegeschenken van merken van wereldfaam.

Onze collecties zijn door het ontbreken van een minimale afnameverplichting en de gunstige prijssetting zeer geschikt voor de zakelijke markt. Bijvoorbeeld als je jouw relaties of medewerkers wilt bedanken, of bij andere speciale gelegenheden zoals het eindejaar, secretaressedag, een jubileum of afscheid. Onze artikelen passen bij ieder geefmoment; een bijzonder relatiegeschenk maakt immers indruk.

Veel artikelen zijn te personaliseren, maar dit is zeker niet nodig om de ontvanger de gever blijvend te onthouden. Een leuk attentiekaartje in de verpakking is een mooi alternatief.

Loyaliteitsprogramma op maat. Relatiegeschenken worden niet meer gegeven om mensen tot een aankoop te verleiden maar steeds vaker als een BLIJK VAN WAARDERING, een bedankje achteraf. Met onze cadeaukaart kunnen wij een prachtig loyaliteitsprogramma op maat maken. Jouw klanten of medewerkerskrijgen toegang tot een gepersonaliseerde website waar men zelf een cadeau kan kiezen. Je hebt zelf de regie over het prijsniveau. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Eindejaarsgeschenk | Kerstgeschenk | Cadeau voor contractondertekening of jubileum | Incentive | Actie versterkend

Wil je graag onze showroom bezoeken of een bezoek door ons, maak dan een afspraak via het contactformulier. Bekijk onze aanbiedingen en uitverkoop onder 'Producten'

Moj odabir ({{ cart.items.quantity }})

Nema robe u vašem odabiru.
Je li vam potrebna inspiracija?

Vratite se na Proizvode
  • {{ product.code }}
    {{ product.code }} {{ product.brand | brand }}

    {{ product.name }}

Žao nam je, ovaj put bez rezultata

Pokušajte ponovno